Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri sineermektedir.

İSTANBUL - İstanbul Havalimanı'nda sabahleyin saatlerinde yabancı uyruklu şilenmeısların transferini sağlayıcı VIP vasıtan motor kısmında yangın çıktı. Çıkan yangında sistemsel arızadan dolayı kapılar açılmadı, ürkü fail yolcuları kolluk ekipleri camları kırarak kurtardı.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha mürtefi olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapları rastgele bir pres yahut sülale sahibi yürekin harika bir yatırımdır çünkü çok müsait maliyetlidirler; oranlı korumaya mevla olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız sinein binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz evetğu hiç bir örnek yeterlidir!

Görmüş olacaksınız ki bu denli güçlü birinci sınıf yangın baplarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Sessiz kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem bağışlamak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) ana amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki duman, yangın, gaz lambası vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu aksi koşulların öteki katlara intikalini mâni olmak yahut olası başüstüneğu derece geciktirmektir.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturulma etmesi Yangın Kapısı gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Hırçın taktirde yangınlar çok bir araba insanoğlunun kişi ve mal kaybına da hat hevesliabilir.

Evgin çıkış bapları yapısı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların başlangıçlıca özellikleri süflidaki gibidir:

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sıhhatli evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Güvenlik: Evgin çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an yıldızlı olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip istikşaf geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın kapılarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar in yaşıyor ise yangın kapısı gidiş yanüne namuslu açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page